Lucht/water warmtepomp

Een lucht/water warmtepomp met lage temperatuur (LT) is perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of radiatoren met lage temperatuur. Hierdoor is dit type warmtepomp ideaal voor nieuwbouw(projecten). Dit Europese ontwerp pomp is bovendien perfect afgesteld op het Nederlandse klimaat.

Perfect woongenot onder alle omstandigheden

Verwarmen, warm tapwater én koelen: de lucht/water warmtepomp kan het allemaal. De warmtepomp gebruikt hiervoor energie uit de buitenlucht. Dankzij het innovatieve systeem kan de pomp zelfs bij een buitentemperatuur van -25 °C voldoende energie aan de buitenlucht onttrekken. Wat de omstandigheden ook zijn, u geniet altijd van optimaal wooncomfort.

Daikin Altherma

Verwarmen – Warm tapwater – Koelen

De Daikin Altherma lucht/water waterpomp is een volledig elektrische drie-in-één oplossing. Met de slimme regelaar en app heeft u volledig controle over het comfort in huis en de kosten. Bij nieuwbouwhuizen en/of lage-energiewoningen is een lucht/water warmtepomp de perfecte keuze. Van compacte oplossingen tot uitgebreide installaties met watertanks en zonnepanelen: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hernieuwbare energiebronnen

Met een lucht/water warmtepomp maakt u als het ware gebruik van gratis energie. De Altherma warmtepomp haalt voor 75% hernieuwbare energie uit de lucht. Slechts 25% van de energie komt uit traditionele energiebronnen. Dit vertaalt zich in een energierendementslabel van A++ voor ruimteverwarming.

De nieuwe generatie Daikin Altherma 3

Inmiddels is de Altherma serie van Daikin alweer aanbeland in de derde generatie. Daar plukt u de vruchten van! Door jarenlange innovatie behaalt de Altherma serie superieure niveaus van comfort, energie-efficiëntie en controle. Dit volledig elektrische systeem heeft door de Bluevolution technologie en R-32 koelmiddel bovendien de laagste impact op het milieu.

Bespaar nog meer met zonne-energie

Door nóg meer van hernieuwbare energie gebruik te maken kunt u verder op uw kosten besparen. Het lucht/water warmtepomp systeem is eenvoudig uit te breiden met zonnepanelen. Met zonnepanelen bespaart u tot wel 70% van de energie die nodig is om uw tapwater te verwarmen. Meer weten?

Shopping cart
Facebook
Shop
0 Compare
0 items Cart
My account