Lucht/lucht warmtepomp

Airconditioningsystemen van Daikin zijn lucht/lucht warmtepompen. Bij airconditioning denkt u waarschijnlijk aan koelen, maar deze systemen kunnen ook optimaal verwarmen. De relatief compacte systemen zijn geschikt voor ieder interieur.

Maximaal comfort, het hele jaar door voor elk type woning

Een Daikin airconditioningsysteem is altijd de juiste keuze, of het nou gaat om nieuwbouw of renovatie. Deze systemen kunnen niet alleen koelen én verwarmen maar zijn door het bescheiden formaat ook eenvoudig te plaatsen in alle ruimtes. Bovendien realiseert het systeem een energielabel A+++ in energiezuinige woningen en geniet u van een optimaal binnenklimaat.

Daikin lucht/lucht warmtepompen

Verwarmen – Koelen

Met een lucht/lucht warmtepomp maar u voor maar liefst 80% gebruik van hernieuwbare energie uit de lucht. Slechts 20% van de energie is afkomstig uit traditionele bronnen. Dit levert een energierendement van A+++ op: het hoogst mogelijke in de markt. Dankzij de speciale invertertechniek verspilt het systeem geen extra energie aan starten en stoppen. De motor blijft continu draaien en het systeem past de snelheid automatisch aan.

Mogelijkheden voor ieder interieur

De wandmodellen van Daikin hebben en bescheiden formaat en worden internationaal geprezen om hun ontwerp. Met verschillende strakke design kan een lucht/lucht warmtepomp in ieder interieur een stijlvolle uitstraling geven.

Flexibele multi-split systemen

Of u nou een oplossing voor één of meerdere ruimtes zoekt: de lucht/lucht warmtepompen van Daikin zijn voor elke situatie geschikt. Met één buitendeel kunnen tot wel 5 binnendelen aangesloten worden. Bovendien is het mogelijk om de verschillende ruimtes afzonderlijk van elkaar te bedienen.

Shopping cart
Facebook
Shop
0 Compare
0 items Cart
My account